Annelering vergadering 16 november

Annelering vergadering 16 november

Beste BIZ leden,


Door de nieuwe Coronamaatregel(s) van vrijdag jl. kan de BIZ vergadering van as dinsdag 16 november niet doorgaan bij de Gasterij. We hadden een thema op de agenda staan, het beleidsplan 2022-2026 van de BIZ werkgroep.
 

In hoofdlijnen heeft de werkgroep op de laatste BIZ vergadering u al bijgepraat m.b.t. de inhoud en de doelen voor de komende vijf jaar, daar was de vergadering content mee. Nu alle puntjes op de ‘i’ waren gezet zouden wij u dit nog graag voor de gemeenteraadsvergadering hebben willen laten zien. Om de snelheid erin te houden, moeten wij het beleidsplan deze week indienen zodat dit jaar nog een besluit door de gemeenteraad van Dinkelland kan worden genomen over de komende 5 jaar. Wij sturen u het BIZ beleidsplan hierbij mee zodat u geheel op de hoogte bent waar de gemeenteraad straks over gaat beslissen.   

KLIK HIER VOOR HET BELEIDSPLAN

Wij wensen u een fijne Sinterklaas toe met een mooie omzet!
 

Met vriendelijke groet,
Mw. Jos Bosch 
namens het BIZ bestuur Ootmarsum
Stichting BIZ Ootmarsum

Reacties zijn gesloten.